Sunday, 11 March 2012

Veel kalast

Valmistasime oma eilse saagi ahjus. Maitse poolest ei ole ta kül forellile ligilähedanegi. Pigem meenutas mulle veidi lesta, siis veidi karpi, siis ei-tea-mida. Selline valge õrna-õrna lihaga. Kahjuks õnnestus ta meil tiba üle maitsestada, laim osutus täiesti üleliigseks ja soola oli ka veidi palju.
Täna hommikul - ta-daa - saabuti jälle kahe samasuguse kalaga :)

Seekord otsustas Tony kalad ära fileerida ja pärast viskame pannile :) Isegi Artur maitses kala eile ja tõdes, üllatus-üllatus, et see onb ju kala maitsega. Ükspäev maitses seent, enda teadmata loomulikult, aga toolilt püsti ka ei karanud ja siniseks ei läinud... tegelikult ta ei saanud arugi. Lihtsalt meie naer reetis talle, et miskit on valesti.

No comments:

Post a Comment